HURGADA EGIPAT 2019.

HURGADA EGIPAT HIT LETA 2019. Detaljnije »

KONTAKT DEUS TRAVEL

POZOVITE NAS NA 021 210 10 78 Detaljnije »

TURSKA AVIONOM 2019.! Detaljnije »

SLOVENIJA TERME

NAJBOLJE TERME U SLOVENIJI 021 210 10 78 Detaljnije »

Vila Keti Pefkohori

 • Vila Keti nalazi se u mirnom delu Pefkohorija na oko 60m od najlepšeg i najšireg dela plaže u Pefkohoriju.
  U objektu se nalaze trokrevetni apartmani sa pomoćnim ležajem i četvorokrevetni apartmani koji se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu čije terase gledaju na dvorište
  Svi apartmani poseduju spavaću sobu sa dva standardna ležaja, prostrani kuhinjski deo u kome se nalaze još dva standardna ležaja ili standardni i pomoćni ležaj veličine standardnog, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kadom i sopstvenim električnim bojlerom, kao i prostranu ugaonu terasu.
  Upotreba klima uredjaja uključena je u cenu dok se posteljina menja na svakih 5 dana.
 • USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
  1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
  2. dan – 10. dan: Polihrono – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
  11. dan: Pefkohori – napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim časovima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
  12. dan: Dolazak na mesto polaska.
  Kraj usluga.
  Uslovi plaćanja:
  – 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
  – Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2014. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
  – Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2014. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
  – Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (Banca Intesa).
  U cenu aranžmana je uračunato: usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 ili 15 noćenja, usluge predstavnika agencije.
  U cenu aranžmana nije uračunato: prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele, međunarodno zdravstveno osiguranje putnika, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.Program HALKIDIKI SA KUĆNOG PRAGA obuhvata transfer mini busom od kućne adrese putnika (iz mesta iz tabele) do lokacije gde grupu preuzima autobus i dalji transfer do odabrane vile ili hotela.
  Uslovi za decu do 10 godina:
  – jedno dete, do 10 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba.Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 800 dinara po osobi. Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.
  NAPOMENA:
   U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h, a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu.
   Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja AC uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenje bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
   Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
   U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
   Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.Deus Travel je ovlašćeni subagent.Organizator ovog putovanja je T. A. Hellena travel Licenca OTP 387/2010. od 23.02.2010. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Hellena travel
 • Informacije i rezervacije u Novom SaduDEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencijaul. Železnička br. 4621000 Novi SadTelefoni:tel:  +381 (0) 21  210 10 77

  fax: +381 (0) 21  210 10 78

  office@deustravel.rs

  www.deustravel.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *