SPORTSKI KAMP-SKOURAS KAMP 2021.

sportski-kamp-skouras

SPORTSKI KAMP-SKOURAS KAMP 2021.

U PRIPREMI SEZONA 2021.!

Sportski kampovi su jako bitni za razvoj dece.Kako rastu, deca stiču nove veštine i nadograđuju postojeće sposobnosti. Penjanje, trčanje, skakanje i preskakanje dodatno razvijaju i osnažuju njihova tela. Sve više se socijalizuju i savlađuju sve više potrebnih životnih veština. Igre sa pravilima i neizbežan timski rad imaju važnu ulogu za decu školskog uzrasta. Oni im pomažu da razviju sopstvene fizičke veštine i da vežbaju saradnju, uzajamno razumevanje i logičko mišljenje. Oni ih uče kako se treba smenjivati sa članovima svoje ekipe, kako treba deliti zajedničko, poštovati svoje vršnjake i uvažavati pravila….

Kroz igru, rekreaciju i sport deca i omladina uče da rasuđuju i kritički misle dok iznalaze rešenja za probleme. Oni unapređuju duh prijateljstva, solidarnosti i fer igre, uče se timskom radu, samodisciplini, poverenju, poštovanju drugih, liderstvu i veštinama savladavanja problema. Da bi se deca razvila u odgovorne i brižne odrasle osobe, ove aktivnosti su od presudnog značaja. One pomažu mladim ljudima u suočavanju sa izazovima i pripremaju ih da preuzmu liderske uloge u svojim zajednicama. Skouras kamp koji se nalazi u Grčkoj, nedaleko od mesta Afitos i Nea Fokea je idealno mesto za decu koja žele da borave u sportskom kampu. Skouras kamp je najveći sportski kamp Grčke, ima oko 2500 ležajeva. Gosti Skouras kampa su deca iz cele Evrope…
Pogledajte par fotografije sa lica mesta, Sezona 2021. u Skouras kampu!

Pogledajte fotografije plaže koji koriste deca iz Skouras kamp-a (pet minuta hoda od kampa)!

Potrebno je napomenuti da plažu deca iz sportskog kampa Skouras koriste zajedno sa gostima hotela Aristoteles Beach 4**** koji koriste deo plaže gde se nalaze ležaljke. Vaša deca mogu biti smeštena u Skouras kampu, a Vi se možete odmarati u Aristoteles beach hotelu 4****. Više o samo hotelu Aristoteles beach 4**** pogledajte ovde-link.

Za  sezonu 2021. uradili smo smene od 7 noći u zavisnosti od termina. Smene za sezonu 2021. su sledeće:

 

U zavisnosti od smene nudimo od 7 noćenja, polazak je dan ranije od navedenog datuma...

Važna novost: Postoji mogućnost i za pojedinačne prijave u kamp u određenim smenama. Roditelji letuju u blizini (ili deca putuju sa našim pratiocima) dok su im deca sa svojim vršnjacima u sportskom Kamp-u Skouras. Molimo da se za detalje i cene raspitate u agenciji…

Naš predlog je hotel  Airistoteles beach 4**** Nea Fokea pogledajte ovde.. Hotel Aristoteles beach 4**** se nalazi na par stotina metara od Skouras kampa, i koriste istu plažu. Dok se vi odmarate u hotelu Aristoteles beach 4**** o Vašoj deci brine stručan tim rekreatora u Skouras kampu 2022.. Cenovnik hotela Aristoteles brach 4**** Nea Fokea pogledjate ovde

Skouras – Sportski Kamp 2021. Nalazi se na poluostrvu Halkidiki, na prvom prstu Kasandra u mestu Nea Fokea, a u blizini mesta Afitos. Udaljen je 75 km od aerodroma „Makedonija“ u Solunu. Svaka soba sadrži 4-6 kreveta na sprat i garderober. Sve kabine poseduju tuš, toalet i lavabo. U toku sezone 2022. u kampu Skouras organizovaće se Sportski kamp. U kampu, svakom detetu će se posvećivati pažnja.Deca će imati priliku da iskuse kreativnu atmosferu, učesvuju u interaktivnim igrama, radionicama i različitim takmičenjima koja razvijaju logiku i kreativnost.Vaspitači – tim profesionalaca koji je razvio zabavni i edukativni program za decu svih uzrasta.

Program putovanja za sve smene:

  1. Dan- Novi Sad-polazak sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja preko Makedonije sa usputnim potrebni zadržavanjima radi pauze ili graničnih formalnosti.
  2. Dan- 8 dan- (zavsino od smene) Smeštaj u SKouras kamp. Boravak na bazi pumih pasniona sa užinom. Aktivnosti u kampu se odvijaju na osnovu utvrđenih pravila i redosleda. U toku boravka postoje fakultativni izleti, i to u Afitos, Sunny Beach i Waterland na kraju boravka, pre polaska za Srbiju.

8/9 Dan-(zavsino od smene). Napuštanje soba posle doručka i odlazak iz Skouras kampa u Waterland (fakultativno) gde se ostaje do 18:00 kada se kreće za Srbiju.

 

Aražman obuhvata:

Prevoz sa viskokopodnim turističkim autobusima

Smeštaj u kampu u bungalovima (višekrevetne sobe sa krevetima na sprat). U sobama je ukupno 8-10-12 ležajeva. Sobe su sa twc.

Punpansion sa dodatno užinom.

Korišćenje svih sadržaja u Skouras kampu

Animatori za večernji programm u amfiteatru

Usluge pratioca grupe, kao i predstavnika organizatora u Skouras kampu

Lekarska služba u kampu od 0-24 h

Treneri sa sporstke aktivnosti

Poklon

Troškovi organizacije aranžmana

 

Fakultativi izleti tokom boravka u Skouras kampu:

-Izlet do Afitosa. Pogledajte fotografije predivnog mesta Afitos…

-Izlet do prelepe plaže Sunny Beach. pogledajte fotografije Sunny Beach plaže…

Izlet u Waterland aqua park nedaleko od Soluna. Pogledajte fotografije iz Aqua parka Waterland..

Više o Skouras kampu u Grčkoj pogledajte ovde-link!

 Organizacija Skouras kampa od strane vlasnika je poverena Skouras doo i Deus travel Novi Sad OTP 60/2016.licenca čiji su Opšti uslovi putovanja sastavni deo programa. Organizator programa SKOURAS DOO NOVI SAD OTP 54/2015. licenca od 09.12.2015.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

DEUS TRAVEL D.O.O. NOVI SAD

koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.