ARGUS TOURS-OVLASCENI SUBAGENT ! Detaljnije »

NAJAM AUTOBUSA, MINIBUSA ! Detaljnije »

GRCKA HOTELI I APARTMANI ! Detaljnije »

TERME DOBRNA ZA 37 EVRA POLUPANSION! Detaljnije »

HURGADA EGIPAT LETO 2017. Detaljnije »

POZOVITE NAS NA 021 210 10 78 Detaljnije »

TURSKA AVIONOM 2017.! Detaljnije »

TOSKANA SPECIJAL 2017. Detaljnije »

O NAMA

DEUS TRAVEL NOVI SAD

DEUS TRAVEL 

Turististička agencijaDEUS TRAVEL sa sedištem u Novom Sadu, koja posluje od 2013. godine nudi aranžmane kao posrednik, ali i kao organizator sa Licencom 60/2016. Osnovana je od strane ljudi koji se dugo godina bave ovim poslom i samo sa ciljem da se što pre istakne prodajom aranžmana i putovanja napravljenim po meri i potrebama kupaca.

Prodaja turističkih aranžmana, najam autobusa i minibuseva, transferi, avio karte i putno osiguranje…

Agencija Deus travel je specijalizivana u prodaji širokog spektra putovanja. U ponudi imamo i najam autobusa i minibusa kao i transfere do aerodroma…Najam i iznajmljivanje autobusa i minibusa visoke turističke klase…

Deus travel je potpisao ugovor sa Fondom solidarnosti sindikata komunalaca Novog Sada za 2016. Specijalne ponude za sve članove sindikata komunalaca za letovanje 2016.

Deo naše ponude obuhvata:

 • Zimovanja u najpoznatijim i najpopularnijim skijalištima u Srbiji i celoj Evropi.
 • Letovanja i odmori na Jadranu i duž celog Mediterana (Crna Gora, Grčka, Španija, Turska, Tunis, Egipat…)
 • Pružanje usluga ugovaranja prevoza i organizacije putovanja autobusom naših klijenata širom Srbije i Evrope – najam autobusa i minibusa.
 • Prodajemo avio karte za sve svetske destinacije.

 • Vikend i wellness programi u Srbiji, Sloveniji i Mađarskoj.
 • Evropska putovanja– Budimpešta, Beč, Prag, Berlin, Pariz, Venecija, Milano…

 • Škola u prirodi-kao subagent- školu u prirodi za naše najmlađe putnike.

 • Team building programa, raftinga i drugih vrsta sportskih i avanturističkih aktivnosti za sve one željne pustolovine i zabave na drugačiji način.
 • Mi smo ovlašćeni prodavac-subagent aranžmana Argus tours-a, DerTour-a, Viva travel, Mouzenidis, Balkanik, Kaladoukas, Skifun i mnogih drugih ozbiljnih turoperatera.

 • Predivna Srbija- radimo sa hotelima na svim našim popularnim destinacijama.

 • Deus travel je vlasnik portala www.rafailovici.rs sa najobimnijom ponudom za Rafailoviće u Crnoj Gori. Deus travel je takođe vlasnik i portala www.najamautobusa.rs kao i portala www.sportskikamp.rs
 • Naš novi portal koji smo posvetili Sloveniji, pre svega slovenačkim termama startovao je početkom aprila 2017. pod nazivom www.slovenija-terme.rs  Na jednom mestu pokušali smo da objedinimo kompletnu ponudu najpozantijih slovenačkih termi i lečilišta. Slovenačke terme i kompletna ponuda na jednom mestu, samo na portalu www.slovenija-terme.rs 
 • Međunarodno putno osiguranje- GENERALI OSIGURANJE, MILENIJUM OSIGURANJE.

  Svesni stalne promene trendova, želja i potreba klijenata, radimo na neprestanom razvoju novih programa sa turoperaterima, i naših usluga kako bismo udovoljili svim njihovim zahtevima, a samim tim i pružili najkvalitetniju moguću uslugu.

   Dugogodišnje iskustvo i profesionalnost!

  Našim dugogodišnjim iskustvom i profesionalnošću u pružanju turističkih usluga i prodaji turističkih aranžmana trudimo se osigurati najkvalitetniju uslugu za krajnjeg korisnika!

 • Na 48. Međunarodnom sajmu turizma 2015. u Novom Sadu, nagrađeni smo sa Zlatnom medaljom za kvalitet pružanja usluga u turizmu. Zlatna medalja za kvalitet pružanja usluga u turizmu za Deus travel Novi Sad.
 • Drugi put za redom, tačnije na 49. Međunarodnom sajmu turizma 2016. u Novom Sadu ponovo smo nagrađeni sa Zlatnom medaljom za kvalitet pružanja usluga u turizmu. Sve ove nagrade su za naš tim Deus travel-a velika čast, ali i obaveza da konstantno napredujemo i poboljšavamo našu uslugu. Zlatna medalja za kvalitet pružanja usluga u turizmu za Deus travel po drugi put za redom.

 

Kakva su Vam putovanja, takav Vam je život!

Vaš  DEUS TRAVEL

ul. Železnička br. 46
21000 Novi Sad

 

Telefoni:
tel: +381 (0)  21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
office@deustravel.rs
www.deustravel.rs

Оставите одговор