HURGADA EGIPAT 2020.

HURGADA EGIPAT HIT LETA 2020. Detaljnije »

KONTAKT DEUS TRAVEL

POZOVITE NAS NA 021 210 10 78 Detaljnije »

TURSKA AVIONOM 2020.! Detaljnije »

SLOVENIJA TERME

NAJBOLJE TERME U SLOVENIJI 021 210 10 78 Detaljnije »

ISTANBUL NOVA GODINA!!!

Nova godina 2016.!!!
I S T A N B U L od  209€
5 DANA AVIONOM 
Paket aranžman – prevoz, transfer i smeštaj!
POLAZAK: 30. decembar 2015. od 209€
1.DAN–putovanje BEOGRAD-ISTANBUL 30.12.Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 713). Let kompanijom Turkish Airlines TK 1082 za Istanbul u 09.30h. (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Istanbul na aerodrom Ataturk u 12.15h .Organizovan transfer i smeštaj u hotel .Fakultativni izlet- panoramsko dvočasovno razgledanje Evropskog dela grada ili slobodno vreme za individualne aktivnosti i šoping. NOĆENJE…

2.DAN ISTANBUL 31.12. DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti .Fakultativni odlazak na DOČEK NOVE GODINE. NOĆENJE.
3.DAN ISTANBUL 01.01 DORUČAK. Fakultativno krstarenje BOSFOROM sa posetom Vaseljenskoj patrijaršiji. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šoping. Mogućnost fakultativne posete NOĆNOM LOKALU, sa večerom, pićem i trbušnim plesom. (repriza novogodišnje noći) . NOĆENJE
4.DAN ISTANBUL 02.01. DORUČAK. Fakultativni poludnevni obilazak lokaliteta Plave džamije, Antičkog-hipodroma, Aja Sofije, Topkapi dvorca – muzeja. Sveobuhvatan izlet najvažnjih spomenika Carigrada. Nestvarna crkva (a sada muzej) Aja Sofija zavrsena 537.n.e., Plava dzamija (Dzamija Sultan Ahmeta, remek delo osmanlijske arhitekture) i Topkapi palata (rezidencija sultana iz vremena vrhunca moći Osmanlija) su ono što ćete obići u pratnji vodiča!Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šoping. NOĆENJE.
5. DAN –putovanje 03.01. ISTANBUL-BEOGRAD. DORUČAK. Odjava iz hotela. Fakultativni izlet Pierre Loti-prelepi vidikovac koji je bio omiljeno mesto pisca Pierre Lotija, sa posetom muzeju Sv.Hora kao i deo Teodosojevih zidina ili slobodno vreme do polaska na aerodrom. Organizovan transfer do aerodroma. Poletanje aviona TK 1083 za Beograd u 18.40h i očekivano vreme sletanja na aerodrom Nikola Tesla oko 19.20h (u zavisnosti od reda letenja avio kompanije). Kraj programa.
CENA PAKET ARANŽMANA: IZRAŽENA U € PO OSOBI
Hotel 3* za 209€
doplata za jednokrevetenu sobu iznosi 50 €
Hotel 4* za 249€
doplata za jednokrevetenu sobu iznosi 65 €
USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditne kartice INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kartica Komercijalne banke – isključivo u agenciji Argus Tours ili 100 € po osobi prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate prilikom rezervacije- čekovima građana, bez uvećanja cene aranžmana ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.
Važno obaveštenje – Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u Tursku moraju imati rok važenja minimum 150 dana (5 meseci)od dana ulaska na teritoriju Turske. Fakultativni izleti: Obilazak lokaliteta (Top Kapi, Plava Džamija ,Aja Sofija)- 50 €; krstarenje Bosforom-25 €,panoramsko razgledanje evropskog dela grada-10 €, fakultativni izlet Pierre Loti -25 € ,doček Nove godine kao i repriza novogodišnje noći biće organizovana na brodu ili u nacionalnom restoranu čija će cena biti naknadno objavljena. Organizator izleta (ino partnera – ILOS travel) zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 15 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate).
Hoteli sa 3* se nalazi u starom delu Istanbula, ili u novom delu Istanbula na Taksimu.Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom -švedski sto(po turskim
standardima).Tačno ime hotela znaće se najkasnije 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela.Putnici će biti smešteni u jedan od navedenih hotela sa 3* YALTA,SABENA,SULTAN,GRAND ONS,KECIK,GRAND TAHIR,EYFEL,GRAND EMIN,EMIN, ANT,GOZDE,THE PORT OF ISTANBUL,MINT ili BUYUK PARIS.
Hoteli sa 4* se nalaze u starom delu Istanbula, u blizini St.Sofije,Velikog Bazara,Topkapija ili u novom delu Istanbula na Taksimu.Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom -švedski sto(po turskim standardima).Tačno ime hotela znaće se najkasnije 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela. Putnici će biti smešteni u jedan od navedenih hotela sa 4* BUYUK SAHINLER, MOMENTO,KLAS,GRAND UNAL,BEKDAS ili EURO PLAZA .
POPUSTI ZA DECU do 11.99 godina: Na UPIT
Rezervacija jednokrevetnih soba se radi isključivo na UPIT!
NAPOMENA :Turski standardi za hotelsku ishranu se razlikuju od evropskih standarda po obimu i raznovrsnosti. Za razliku od naše i evropske, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina!
ARANŽMAN OBUHVATA : Avio-prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd redovnom linijom avio kompanije Turkish Airlines,autobuski transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom u Istanbulu, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu sa tri ili četiri zvezdice na bazi 4 noćenja sa doručkom, i troškove organizacije putovanja. Asistenciju lokalnog predstavnika na srpsko-hrvatskom jeziku za vreme boravka na destinaciji.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje,individualne troškove, fakultativne posete (neophodan minimum od 15 putnika u organizaciji ino partnera Ilos travela), avio takse 34.6 €-(16.94 eur taksa Bgd aerodroma,13.38 eur taksa IST aerodroma,3.30 eur bezbednosna taksa Bgd aerodroma,0.98 eur naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije) i YR taksa 72 eur – aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva.Ukupan iznos za sve avio takse iznosi trenutno 106.6 eur koji se plaća u dinarskoj protivvrednosti u agenciji (takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama). Deca do 2 godine ne plaćaju aerodromsku taksu.Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu.
OSIGURANJE: Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 500 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134  Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.NAPOMENA :Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,…… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja.
VAŽNO: Mole se putnici da prilikom rezervacije ,a najkasnije 10 dana pred putovanje dostave tačna imena i prezimena onako kako je napisano u pasošu(dostaviti fotokopiju prve strane pasoša).U suprotnom svaka promena posle navedong roka podleže dodatnoj naplati od strane avio kompanije koju snose sami putnici!!!
***Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours***
Aranžman je rađen na bazi minimum 20 putnika, a u suprotnom, krajni rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 (pet) dana pre planiranog polaska.
Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

One Response to ISTANBUL NOVA GODINA!!!

  1. […] bus 5 dana 3 noći polazak 29.12. 129 € ISTANBUL bus 6 dana 3 noći polazak 30.12. 139 € ISTANBUL avio 4 dana polazak 30.12. od 219 € ISTANBUL avio 5 dana polazak 30.12. i 31.12. od 239 € MILANO bus 5 dana 2 noći polazak 30.12. […]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

DEUS TRAVEL D.O.O. NOVI SAD

koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.