HOTEL ŠPIK 3***/4**** KRANJSKA GORA

HOTEL SPIK KRANJSKA GORA DEUS TRAVEL

HOTEL ŠPIK 3***/4**** KRANJSKA GORA

FIRST MINUTE PONUDA!!!

HOTEL ŠPIK – CENOVNIK do APRILA 2021. pdf

U srcu čudesnog Gozd Martuljka 2009. godine počeo je sa radom hotel Špik 3***/4**** Alpine Resort. Bogatstvo prirodnih lepota u okruženju odražava se u prirodi hotela Špik, njegovoj formi i sveobuhvatnoj ponudi. Ona se zasniva na izuzetnim lepotama alpske sredine. Hotel Špik 3***/4****Alpine Resort oduševljava osećajem za održivi suživot sa planinskim okruženjem, prirodnim lepotama i pečatom tradicije. Kontakt sa lokalnim okruženjem, opuštanje, kretanje i dinamika vrhunskog arhitektonskog dizajna u potpunosti doprinosi kvalitetu života poprilično i nakon boravka u hotelu…

 

Sobe u hotelu  Špik 3***/4**** Alpine Resort

Hotel Špik 3***/4****  Alpine Resort ima neki svoj šmek. Pravi i pažljivo odabrani materijali u prostorije unose toplinu i ostavljaju pozitivan utisak, a pogledi koji pucaju ka vrhovima Julijskih Alpa i karavanske šume opuštaju o umirujući utiču na goste. Hotel se nalazi se u mestu Gozd Martuljek na 5 kilometara od Kranjske Gore u prelepom okruženju. Sadržaj hotela: restoran, bar, sef na recepciji, room servis, biznis centar, žični i bežični internet, saune, fitness centar, solarijum, Spa i Wellness centar, masaže, jacuzzi, zatvoreni bazen, dečije zatvoreno igralište, ski škola, parking. Gostima je na raspolaganju besplatan prevoz hotelskim mini busom na relaciji hotel Špik-Kranjska Gora-hotel Špik..

Pogledajte slike hotela Špik 3***/4**** Alpine Resort Kranjska Gora

U hotelu , Špik 3***/4**** Kranjska Gora pored glavnog restorana, postoji i a la carte restoran, vinski podrum i bar. Aqua World je površine 250 m² i ima dva bazena, dečiji bazen i đakuzi, a u njegovom sastavu je i svet sauna sa finskom i herbalnom saunom, kao i parnim kupatilom. U sastavu hotela je i beauty centar koji nudi širok izbor masaža, kozmetičkih tretmana, usluge pedikira i manikira. Hotel ima skijašnicu i parking a gosti mogu da koriste sadržaje hotela Ramada Resort. Gosti takođe mogu da korste bazene hotela Ramada Resort ex Larix i Kompas.

Skijaliste Kranjska Gora

Vise o Kransjkoj Gori pogledajte www.kranjska-gora.si

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

 

[su_gmap address=“kranjska gora“]

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

mob/viber +381 69 189 98 89

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

DEUS TRAVEL D.O.O. NOVI SAD

koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.