HURGADA EGIPAT 2019.

HURGADA EGIPAT HIT LETA 2019. Detaljnije »

KONTAKT DEUS TRAVEL

POZOVITE NAS NA 021 210 10 78 Detaljnije »

TURSKA AVIONOM 2019.! Detaljnije »

SLOVENIJA TERME

NAJBOLJE TERME U SLOVENIJI 021 210 10 78 Detaljnije »

HOTEL SAVICA 3*** BLED

SAVICA BLED DEUS TRAVEL

HOTEL SAVICA 3*** BLED

Aktivni porodični odmor!
Hotel Savica pogodan je za porodice sa ukupno 104  soba i apartmana. Pruža kvalitetan smeštaj u povezanim porodičnim sobama opremljenim sa sluhom za porodice sa malom decom. Osoblje Hotela Savica vođeno je željom da roditeljima dočara nezaboravne porodične doživljaje, a decu zabavi i educira uz bogat animacijski program putem kojega decu uče odgovornom odnosu prema okolini. Briga za okolinu za Hotel Savicu veoma je važna, zato s ponosom pokazuje svoj sertifikat o okolini Eko tratinčica. Sobe sa sluhom za porodične potrebe… Hotel Savica obuhvata 90 hotelskih soba i 14 apartmana s kuhinjskom nišom. Svojim gostima nudi kvalitetni smještaj u povezanim obiteljskim sobama s opremom posebno prilagođenom za obitelji s malom djecom. Većina soba ima balkon, a u svim apartmanima su kupaonice s kadama. Sobe imaju kupaonicu s tušem ili kadom, kabelsku televiziju, internetsku vezu, telefon, mini bar, sef i klimatizovane su….
Sobe Hotela Savica na Bledu…


U Hotelu Savica gostima je na raspolaganju sala za doručak, a pansionska večera za goste se poslužuje u hotelskom restoranu susednog Hotela Golf. U Hotelu Golf nalazi se i à la carte restoran Veranda s ponudom domaćih i internacionalnih jela. Pobrinuli su se i za prehranu po meri dece (dečji jelovnici, prehrana kod problema s alergijama). Osoblje rado priskoči u pomoć i roditeljima s dojenčadi. Opuštajuće za roditelje, razigrano za decu…Oko Hotela Savica rasprostiru se travnjaci idealni za dečje trčanje i igre. Hotel ima dečju igraonicu u kojoj je organizoavan poseban program te kutak za igru na pojedinim spratovima. Animacijski program Hotela Savica poznat je po svojoj originalnosti i opsegu, a namijenjen je celoj porodici – jednako deci i roditeljima. Decu očekuje ljubazni domaćin Labudić Zaki, koji u svojem klubu priprema mnogobrojne zabavne i poučne aktivnosti.
Restoran Hotela Savica…

Aktivni porodični odmor…iza Hotela Savica nalazi se tenisko igralište, a postoji i mogućnost igranja stonog tenisa. Gosti Hotela Savica imaju besplatan ulaz u kupališta Wellnessa Živa u susednom Hotelu Golf. Bled pruža mnogobrojne mogućnosti za rekreativne aktivnosti na otvorenom.
Aktivan odmor Hotela Savica…

Sportska udobnost…Hotel Savica izvan porodičnih sezona vrlo je ugodan za sportiste koji u bledskom okolišu pronalaze kapacitete i nadahnuće za profesionalne treninge. Hotel nudi sportske jelovnike, prostore za analizu treninga te ekspresno čišćenje odeće i opreme…
 Esterijer hotela i igraonica Hotela Savica Bled…
Više o Hotelu Savica 3*** na Bledskom jezeru  www.sava-hotels-resorts.com

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Deus Travel D.o.o

koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.