HURGADA EGIPAT 2020.

HURGADA EGIPAT HIT LETA 2020. Detaljnije »

KONTAKT DEUS TRAVEL

POZOVITE NAS NA 021 210 10 78 Detaljnije »

TURSKA AVIONOM 2020.! Detaljnije »

SLOVENIJA TERME

NAJBOLJE TERME U SLOVENIJI 021 210 10 78 Detaljnije »

BEČ NOVA GODINA 3 NOĆENJA!!!

WIEN SHOPPING

 

NOVA GODINA 2017.!!!

B E Č od  149€ U PRIPREMI!!!
Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja
5 DANA – 3 NOĆI AUTOBUSOM
1.DAN putovanja (sreda 30.12.2016.) BEOGRAD-NOVI SAD – BEČ.Sastanak grupe u 20.30 časova na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Predviđeno vreme polaska u 21.00 čas. Vožnja preko Novog Sada gde putnici ulaze kod na z.stanici kod stare lokomotive oko 21.55, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja…

2.DAN (četvrtak 31.12.2016. ) BEČ – DONAUTURM.Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg… Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (оko 15.00h), a mi vam preporučujemo fakultativnu posetu Donauturmu (bečki toranj) odakle možete uživati u jedinstvenom pogledu na panoramu grada i u kafe-restoranu probati pravu bečku kafu i originalnu Sacher tortu sa šlagom. Ostatak dana slobodan za šetnju okićenim ulicama u duhu »christkindlmarkta« i u večernjim satima individualni doček na ulicama i trgovima uz zabavno-muzički program različitih žanrova (od klasike do rok-popa), kuvano vino, lokalne specijalitete i ponoćni vatromet iznad Pratera. Srećna Nova godina! Individualni povratak u hotel. NOĆENJE.
3.DAN (petak 01.01.2017.) BEČ – SCHӦNBRUNN – »SRPSKI BEČ« -BRATISLAVA – BEČ
DORUČAK. Slobodan dan u Beču za individualna razgledanja, a mi vam preporučujemo (fakultativno) posetu dvorcu Schönbrunn – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave) i » Srpski Beč « – pešačku turu u pratnji bečkog domaćina koji će vam ispričati interesantne priče o ispreplitanim sudbinama Srbije, srpskih velikana i ovog posebnog grada. Prvo veče Nove godine proslavite (fakultativno) u Bratislavi – slovačkoj prestonici koja je svedok krunisanja mnogih kraljeva, a posebnost mu daje mešavina germanskih, mađarskih, čeških i jevrejskih uticaja. Povratak u Beč u hotel. NOĆENJE.
4. DAN (subota 02.01.2017.) BEČ –PARNDORF – BEČ.DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativna poseta Parndorfu, poznatom outletu sa preko 170 radnji najpoznatijih brendova i šoping. NOĆENJE.
5. DAN (nedelja 03.01.2017.) BEČ – SUBOTICA/NOVI SAD/ BEOGRAD.DORUČAK. Odjava iz hotela i organizovan odlazak do centra Beča. Slobodan dan u Beču do polaska za Srbiju oko 16.00h. Noćnja vožnja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti… Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI

30. decembar 2016.

Eventhotel PYRAMIDE 4****

149

Star Inn Wien Schönbrunn 3***

189 €

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kartica INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kartica Komercijalne banke – isključivo u agenciji Argus Tours ili 75 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 4 jednake mesečne rate prilikom rezervacije – čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.
ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 3 noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv. švedski sto – samoposluživanje) u odabranom hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom-ino agencijom , individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.
OSIGURANJE: Mogucnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 500 dinara sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
POPUSTI ZA DECU u sobi sa dve punoplatežne osobe: Pyramide: dete do 5.99 g. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust od 100 € , dete od 6 do 11.99 g. u pomoćnom ležaju ostvaruje popust od 50€ Star Inn dete od 0 do 10.99 g ostvaruje popust od 130 €. Sobe sa pomoćnim ležajem u hotelu Star Inn se rade ISKLJUČIVO NA UPIT zbog ograničenog broja. DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU IZNOSI 70% od cene aranžmana.
FAKULTATIVNI IZLETI: Donauturm 10 € (deca do 6 g. starosti GRATIS) obuhvata organizovan prevoz u pratnji vodiča i obaveznu ulaznicu za lift kojim se stiže do vrha tornja, dvorac Schönbrunn 25 € po osobi – u cenu uključen grand obilazak dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica – OBAVEZNA REZERVACIJA i plaćanje prilikom prijave za aranžman zbog ograničenog broja mesta, »Srpski Beč« 15 € po osobi (deca do 14 godina GRATIS)- u cenu uključen prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča Parndorf 10 €, Bratislava 15 € po osobi. Minimalan broj prijavljenih za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je: Schönbrunn 30, Donauturm 20, Parndorf 20 putnika, Bratislava 20 putnika (u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate); Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner KOMPAS- Siebensterngasse 21, Wien. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina.
Austria Trend Eventhotel PYRAMIDE 4**** se nalazi južno od Beča u Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana, bazen, wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom. www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide
Hotel STARR INN 3*** se nalazi u 15. becirku u blizini palate Šenbrun. Do srca grada I poznate trgovačke ulice Mariahilferstrasse voze metro linije U4 I U6, stanica Lengefeld se nalazi na oko 100m udaljenosti od hotela. Standard sobe su sve sa TWC I fenom, LED TV, bežičnim internetom (WLAN). Gostima hotela je na raspolaganju restoran gde se služi doručak, privatna garaža koja se naplaćuje. www.starinnhotels.com
Važno obaveštenje – Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU. Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 50 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

DEUS TRAVEL D.O.O. NOVI SAD

koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.