HURGADA EGIPAT 2020.

HURGADA EGIPAT HIT LETA 2020. Detaljnije »

KONTAKT DEUS TRAVEL

POZOVITE NAS NA 021 210 10 78 Detaljnije »

TURSKA AVIONOM 2020.! Detaljnije »

SLOVENIJA TERME

NAJBOLJE TERME U SLOVENIJI 021 210 10 78 Detaljnije »

AMWAJ BLUE BEACH ABU SOMA RESORT 5***** HURGADA

Amwaj Blue Beach Abu Soma Resort DEUS TRAVEL

AMWAJ BLUE  BEACH ABU SOMA RESORT 5***** HURGADA

Amwaj Blue Beach Abu Soma Resort 5  je otvoren 2010. godine i ima 384 smeštajne jedinice (177 standardnih soba, 89 family soba, 51 sa pogledom na more, 59 deluxe soba, 7 apartmana), sve su orijentisane ka unutrašnjosti hotela i imaju delimični pogled na bazen, baštu ili more (deluxe sobe). Peskovita plaža je lepo uređena i gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo preko pontona (dužine oko 300m) je sa koralnim grebenom i dubokom vodom za plivanje što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom gde je obavezno korišćenje obuće za kupanje. Usluga:All inclusive-doručak, ručak, večera (uz obroke je uračunato i piće po principu samoposluživanja- po hotelskim pravilima)…

Doručak od 07:00 do 10:30 (za vreme doručka se ne služe alkoholna pića), ručak od 13:00 do 15:00, večera od 19:00 do 22:00, kasna večera od 22:00 do 24:00. Pored glavnog restorana-The Palace, hotel ima i više restorana a la carte restorana (Paparazzi-Italian, Sun Set-beach, Le Bistro a uz doplatu Turkish, Sea Food i BBQ) nekoliko barova (Bridge bar pored bazena, Refresh bar blizu plaže, Rendezvous Bar na plaži a uz doplatu Aquarius bar-disco, Fusion i Diving bar), dečiji klub a uz doplatu ceđeni sokovi, sladoled, kokice…
Snack (užina) na Bistro Bar-u, domaća bezalkoholna i alkoholna pića (uvozna pića i flaširana pića, ceđeni-sveži sokovi nisu uključeni u uslugu i naknadno se naplaćuju). Mini bar – sadržaj u mini baru se naknadno naplaćuje. Jedna flašica vode se dobija prilikom dolaska u hotel. Bistro bar: otvoren je 24h, a all inclusive pića se služe od 10:00-24:00. Piće – napomena: služe se određena domaća pića po principu samoposluživanja, u plastičnim čašama na baru pored bazena a u staklenim čašama u restoranima i nekim hotelskim barovima. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Sve nepomenuto se naknadno naplaćuje.

Standard soba (maksimum dvoje odraslih i jedno dete, klima uređaj, sef, fen za kosu, radio, LCD-TV-SAT, telefon, balkon/terasa, mini bar, TWC). Mogućnost dodavanja sofa kreveta. Doplata za pogled na more-Deluxe soba.

Family soba (1 veća soba za 2 adl+2 chd, klima uređaj, sef, fen za kosu, radio SAT, TV-SAT, telefon, balkon/terasa).

Hotel ima nekoliko bazena od kojih se jedan deo i greje, 2 mala tobogana za decu, fudbal, boćanje, odbojka. a uz dopatu: bilijar, shisha, tenis noću, room service, pranje veša, telefoniranje, wi-fi, internet kafe, banka, lekar, frizerski salon, jacuzzi, spa centar i masaža.

Deataljnije o hotelu pogledajte na
www.amwajhotelsint.com

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:
DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija
ul. Železnička br. 46
21000 Novi Sad

Telefoni:
tel: +381 (0) 21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
office@deustravel.rs
www.deustravel.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

DEUS TRAVEL D.O.O. NOVI SAD

koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.